Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Over Pleisterwerken Verhelst

Pleisterwerken Verhelst beschikt over meer dan 25 jaar knowhow en ervaring in het vak. Doorheen de jaren evolueerde het bedrijf mee met de snel veranderende bouwsector en levert vandaag kwaliteitsvolle pleisterwerken ondersteund door hedendaagse innovaties in materialen en technieken.

Verhelst wordt gekenmerkt door flexibiliteit, waardoor zowel particuliere projecten als omvangrijk pleisterwerk in de projectbouw in heel West- en Oost-Vlaanderen tot hun werkveld behoren.

Hun werkwijze bestaat in de eerste plaats uit een uitgebreide service, namelijk een vergaande ontzorging van de klant en voortdurend toezicht op de werken door werfopvolgers en quality guards.

Daarnaast kan je als klant rekenen op een vlotte communicatie en een oplossingsgerichte, efficiƫnte uitvoering van de werkzaamheden. Dit alles garandeert een perfecte afwerking en een strak, modern resultaat, en volgens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nood aan kwaliteitsvol uitgevoerde pleisterwerken voor je nieuwbouw of renovatie? Op zoek naar een ervaren stukadoor voor herstellingen? Neem nog vandaag contact op met Pleisterwerken Verhelst.

Op afspraak wordt er bij jou langsgekomen voor een opmeting, een correcte inschatting van het nodige pleisterwerk en een duidelijke prijsvorming. Een vrijblijvende offerte volgt snel op deze afspraak.

Heb je reeds meerdere offertes ontvangen voor jouw project? Ga dan langs bij Pleisterwerken Verhelst om vrijblijvend deze offertes te vergelijken en duidelijkheid te scheppen. Zo ben je zeker van de juiste keuze!

Tijdens de werken worden kwetsbare onderdelen van je woning of ander pand afgedekt om schade te voorkomen. Er wordt gewerkt met respect voor de vooropgestelde planning en eventueel aanwezige bewoners in het geval van herinrichting of renovatie, terwijl er wordt toegezien dat de werf net wordt verlaten.

Meer weten over onze werkwijze? Leg je vragen aan ons voor en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Ons team

Vaste vertegenwoordiger Verpro BV (Bestuurder)
Wouter Verhelst
HR - PR - Calculatie
Koenraad Verhelst
Office manager
Kelly Vanhauter
Projectopvolger
Roberto Dekeyser
Projectopvolger
Mathijs Marijsse